Films & Series

Dit zijn alle feelgood kerstfilms en series op Videoland

Merry christmas! Het aftellen is begonnen. Wij hebben nu al de kerstkriebels en om helemaal in de stemming te komen tijdens dit druilige weer hebben wij alle kerstfilms op Videoland voor jou op een rijtje gezet.

Dit zijn alle feelgood kerstfilms en series op Videoland

1. A Wedding for Christmas
Niets is mooier dan je trouwerij op kerst, dat vinden ze ook in deze kerstfilm. A Wedding for Christmas vertelt het verhaal van weddingplanner Haley, wiens zus gaat trouwen tijdens de feestdagen. Haley mag de bruiloft organiseren, waarvoor ze teruggaat naar het dorp waarin ze is opgegroeid. Daar komt ze haar vriendje van vroeger, de aantrekkelijke Carter, weer tegen. Wil ze eigenlijk wel weer terug naar de grote stad of voelt het dorp toch meer als haar huis?

2. Kerst met de Kuijpers
Deze feelgood Nederlandse kerstserie bevat al onze favoriete acteurs en laat een kerst zien bij de familie Kuijpers. Stilzitten doen ze daar niet. Een heerlijke serie om even niet bij na te denken en het kerstgevoel op te wekken. De reeks speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. Elk jaar vieren ze traditiegetrouw kerst met hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.

3. Forever Christmas
In deze film kunnen we staren naar de knappe Will en zijn misschien nog wel mooiere ingerichte kerst huis. De film bevat natuurlijk ook een betoverende liefde, maar niet alles zit mee.Workaholic en televisieproducer Sophia  mag Will volgen tijdens haar programma. Ze denkt hiermee een echte kijkcijferhit te scoren. Will viert namelijk elke dag kerst in zijn gedecoreerde huis die een beetje too much is wat Sophia betreft. Zelf is ze niet zo van de feestdagen en vindt ze Will in eerste instantie maar een wazig figuur. Later komt ze erachter dat er toch meer mysterie en aantrekkingskracht achter de twee verschuilt dan ze had verwacht.

4. Marry me at Christmas
Opnieuw een huwelijk tijdens kerst. Een sprookje dat uitkomt. Madeline Krug is eigenaresse van een bruidswinkel. Ze is dol op het organiseren van bruiloften in de kerstperiode. Haar droom komt uit als ze wordt gevraagd een bruiloft te organiseren tijdens kerst. De broer van de bruid blijkt filmster Johnny Blake te zijn. Ze valt als een blok voor hem. Johnny zit in tegenstelling tot Madeline niet op de liefde te wachten, maar begint wel gevoelens te krijgen.

5. The Christmas Cottage
Love is in the air bij deze film die overigens ook weer de mooiste kerstdecoratie bevat. Lacey is een bezige bij, altijd onderweg en bezig met werk. Ze is een interieurontwerpster. Ze is gestopt met zoeken naar de ware liefde. Als haar beste vriendin Ava gaat trouwen op kerstavond mag ze het het huisje waar ze hun huwelijksnacht doorbrengen in een hutje versieren. Daar loopt ze onverwachts haar oude liefde Ean opnieuw tegen het lijf. Tijdens een hevige storm zitten ze vast aan elkaar.

6. A Royal New Year’s Eve
Mode speelt een rol in deze film, dat is al een van de grootste redenen om deze kerst film te gaan bekijken. Caitlyn droomt van een carrière als modeontwerper en krijgt een enorme kans. Ze mag de jurk ontwerpen die Isabelle, de vriendin van prins Jeffrey, zal dragen op het koninklijke oudejaarsbal. Isabelle verwacht dat Jeffrey haar daar ten huwelijk gaat vragen. Terwijl Caitlyn aan de jurk werkt, helpt ze Jeffrey mee met de organisatie van het feest. Al snel krijgen ze gevoelens voor elkaar…

7. How The Grinch Stole Christmas
We kennen allemaal het groene, chagrijnige monster die kerst haat. Dit is een van de ultieme kerstfilms en dus zeker het waard om dit jaar opnieuw te bekijken. In het land van de Who’s woont een volk dat gek is op kerst en daar uitbundig feest viert. Bovenop de berg leeft de Grinch. Een monster die kerst haat. Op kerstavond besluit hij naar het dorp binnen te vallen, vermomd als de Kerstman, en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen. De kleine Cindy Lou Who kan niet begrijpen dat iemand zo stout kan zijn en probeert contact te zoeken met de Grinch. Hieruit bloeit een onverwachte vriendschap. Misschien kan de Grinch toch van kerst gaan houden.

8. A Princess For Christmas
Een prinses zijn willen we allemaal. Al is het maar voor een dag. Het leven van Jules Day staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo en nichtje Maddie op zich neemt. Een jaar later draagt ze nog steeds de zorg maar wil ze deze kerst extra speciaal maken. Ze gaan daarom naar Castleburry Hall. Als Jules de charmante Prins Ashton ontmoet, wordt het verblijf op het kasteel een stuk leuker. Tot ze zijn verloofde ontmoet en zich af begint te vragen of verschillen in afkomst ware liefde in de weg staan. 

9. Alles is Liefde
Nederlandse kerstfilms kunnen ons ook ontzettend blij maken en vooral Alles is Liefde. Klaasje is gescheiden van Dennis nadat hij vreemd is gegaan met de juf van haar zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke en knappe minnaar tegen het lijf loopt. Simone is de beste vriendin van Klaasje. Ze leeft met strakke schema’s en haar man Ted voelt zich daardoor vaak overbodig. Dat kan niks anders dan drama worden. Badmeester Victor verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met Kees, zijn grote liefde. Terwijl alle verhaal lijnen samenlopen ontstaat er overal wrijving.

10. Office Christmas Party
Clay dreigt zijn baan te verliezen dankzij zijn bitchy zus Carol, gespeeld door de knappe Jennifer Aniston, die de CEO van zijn bedrijf is. Hij probeert dit tegen te houden en ereen stokje voor te steken door een grote klant binnen te halen met een kerstfeestje. Maar wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest doorgedraaide, epische kerstfeest dat het kantoor ooit heeft meegemaakt. Cheers!