Lifestyle

Self care avond? Met deze tips maak je een feestje van je bad

Niks is lekkerder dan ‘s avonds in een warm bad glijden. Het is dé perfecte manier om even te ontspannen. Heb jij al een self care avond ingepland? Gebruik tijdens jouw momentje voor jezelf zeker onze tips om van je bad een feestje te maken. 

Met deze 6 tips maak je van je bad een feestje 

1. Badrekje

Als je graag naar je favourite serie wil kijken terwijl je in bad ligt, dan hebben wij een super goede oplossing voor je. Je kunt namelijk badrekjes kopen. Deze kun je heel easy op de leuning van je bad neerleggen en dan heb je een tafeltje over het bad heen. Chill toch? Dan kun je je telefoon neerzetten en lekker Netflixen. Yay. Wat dacht je trouwens van snacks en een lekker drankje neerzetten? Doen! Want, deze kun je namelijk ook makkelijk op het rekje kwijt. 

2. Badolie 

Heb je last van een droge huid? Doe dan eens een badolie door je badwater. Binnen no time is je hele body zo zacht als de billetjes van een baby. Geloof ons, dat wil je. Badolie kun je vinden in superveel verschillende geuren en voor de liefhebber zijn ze er ook met bubbels. 

3. Bath bomb

Hier begint het feestje toch wel echt. Met een bath bomb kun je je bad om toveren in een leuk kleurtje. Zin in een paars bad? Of een roze bad met goudenglitters? Zoek een bath bomb die bij je mood past en watch your bath transform. Super pretty en heel erg leuk om in te liggen.

bad 4. Badzout 

Als je een echt spa momentje wil creëren, dan is badzout jouw bae. Gooi wat badzout in het water en je krijgt meteen het gevoel alsof je een hamam binnen loopt. Onze tip is om badzout met een van de andere opties te combineren. Want, jammer genoeg schuimt badzout niet. Dus wil je een schuimparty in bad, dan kun je het best badzout combineren met bijvoorbeeld badolie. 

5. Spons 

Als je in dat heerlijke bad ligt, is het natuurlijk ook wel chill als je je body goed kunt wassen. Hiervoor kun je natuurlijk een washand gebruiken, maar zelf vinden wij een spons het chillst. Sponsen zijn er in allerlei verschillende materialen. Zo heb je hele zachte, maar ook harde die je meteen exfoliëren. Handig toch?

6. Maskers 

Wij vinden bath time het perfecte moment om een gezichtsmaskertje op te smeren. Door de warmte van het bad gaan je poriën lekker open staan. Zo trekt het masker nog beter je huid in. #Winning 

Nu de besmettingen weer aan het oplopen zijn snappen wij het maar al te goed dat je soms even helemaal gek kunt worden thuis. Toch is het verstandig om wel zo veel mogelijk binnen te blijven. Speciaal voor jou hebben wij hier tips die je kunnen helpen om lief voor jezelf te zijn tijdens de quarantaine dagen. 

 

Bron: Cosmogirl | Beeld: IStock

Must reads 👀