Films & Series

Netflix films: A Simple Favor

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een thriller kijken met Blake Lively en Anna Kendrick in de hoofdrol? Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de nieuwe film A Simple Favor.

Netflix Filmtip: A Simple Favor

Het is niet voor niets dat onze favoriete popsterren Taylor Swift en Selena Gomez dit de beste film ever noemden. Hoe kan dat ook anders als Blake Lively, bekend van oa Gossip Girl en Anna Kendrick, bekend van oa Pitch Perfect de hoofdrol spelen in deze film.  Deze combi zorgt voor een film vol spanning en humor.

Op het schoolplein ontstaat een vriendschap tussen een brave vlogster (Anna) en een succesvolle, oogverblindend mooie zakenvrouw (Blake). Ze brengen samen veel tijd door met een drankje terwijl hun zoons samen spelen. Op een dag vraagt Emily om een ‘simple favor.‘ Het enige wat Stephanie hoeft te doen is naar het huis van Emily te gaan. Als ze hier aankomt is Emily nergens te vinden. Ze is op mysterieuze wijze verdwenen. Wow!

Het is een sexy film vol verrassingen, veraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak. Door de verdwijning kun je lekker detective spelen en natuurlijk is het heerlijk om naaar de twee knappe hoofdrolspelers te kijken.

Tijd voor een oproep naar je vriendinnen, want dit is echt een film voor jullie. Misschien kun je ook een lekker recept maken zodat jullie je lekker vol kunnen eten tijdens deze film! Heb je toch liever een andere film? Klik dan hier.

Bron: flair | Beeld: Netflix