News

Gek op wijn? Dan is deze set wijnfles oorbellen hét perfecte sieraad voor jou

Is het volgens jou altijd tijd om te wijnen, wijnen, wijnen? En sla jij geen week over zonder een glaasje van je favo wijn? Dan ben je zeker weten een ‘wijnliefhebber’ te noemen. En als je dan toch al zo gek bent op wijn, waarom laat je dat dan niet aan de buitenwereld zien? Dat kan namelijk heel gemakkelijk, met deze wijnfles oorbellen. Echte eye-catchers, dat zeker!

Zeg nou eerlijk: deze wijnflessen oorbellen zijn toch hilarisch? Ze passen bij iedere outfit, en zijn zeker weten origineel. De oorbellen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren (smaken), namelijk rosé, rood en wit. Ook leuk: de oorbellen hebben labels van verschillende wijnen: welke kleur je ook besteld, je krijgt dus twee verschillende smaken wijn in je oren. 

Wijnfles oorbellen

De wijnfles oorbellen zijn te bestellen op deze website, en je betaalt €8,95 voor een paar oorbellen. Je moet wel snel zijn, want dit is de sale-prijs. De oorspronkelijke prijs van een set oorbellen is €17,95. De oorbellen zijn natuurlijk leuk voor jezelf, maar het is ook een ontzettend leuk idee om een paar wijnfles oorbellen cadeau te doen aan een andere wijnliefhebber. Succes gegarandeerd!

Bron, beeld: favouritestuff.nl