Lifestyle

Na het luisteren van deze podcasts weet je zeker een stuk meer over jezelf

Vind jij het ook zo lekker om een fijne podcast te luisteren? Wij wel hoor. We maken graag even tijd voor onszelf en leren graag wat bij met een podcast, terwijl we lekker op de bank ploffen of een rondje lopen. Wij zetten voor jou vijf inspirerende podcasts op een rijtje, waarbij je een hele hoop over jezelf leert. Lees je mee? 

podcasts zelfontwikkeling, podcasts jezelf leren kennen

Van deze inspirerende podcasts leer je meer over jezelf

1. Untangle 
Heb jij dat gevoel ook wel eens? Dat je teveel luistert naar de mening van anderen en enorm veel stress ervaart? Dan is deze Engelstalige podcast wat voor jou. Je kan hier namelijk luisteren naar inspirerende verhalen van mensen die zonder te kijken naar anderen gewoon hun eigen ding doen. Samen met ervaringsdeskundigen gaan zij in gesprek hoe je minder stress in je leven ervaart met het idee van mindfulness. Houd je hoofd koel baby!

2. Happier 
Gretchen Rubin is schrijver van het boek The Happines Project. Misschien herken je het wel dat er altijd iets in je knaagt, dat je nóóit tevreden bent met wat je allemaal hebt bereikt. Mooi, want dan is deze podcast wat voor jou. Gretchen geeft je samen met haar zus hele handige tips over hoe jij meer in the moment kan leven. Want soms zijn we allemaal een beetje té perfectionistisch. Relax baby!

3. On purpose 
Wil jij meer weten over persoonlijke groei, mindset en een goede gezondheid? Dan is deze podcast wat voor jou. In deze podcast heeft een voormalig monnik mooie interviews met gastsprekers die echt iets te vertellen hebben. Hij stelt goede vragen en door zijn ervaring als monnik komen er echt prachtige verhalen uit. Let wel op, want deze podcast laat je echt nadenken girl

4. De 100% inspiratie podcast
Ik denk dat iedereen wel wil weten wat het geheim achter geluk en succes is, toch? Thijs Lindhoudt onderzoekt samen met allerlei bekende mensen in deze podcast hoe je nou echt de top kan bereiken en laat echte girlbosses en succesvolle mannen vertellen over hun succes en geluk. Het gesprek blijft heel luchtig en er wordt een hoop gelachen in de afleveringen. Zo word jij straks een echte girlboss baby! Als je dat nog niet was dan.

5. Master your mindset
Herken je dat gevoel dat je zó kritisch op jezelf bent dat je vindt dat je niet goed genoeg bent? Wij snappen je gevoel, maar dat is nergens voor nodig. Deze bekende podcast van Michael en Cindy brengt je verder in het leven en helpt jou met het behalen van je doelen. Ze zijn eerlijk over geld, geluk, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke rust en nog meer onderwerpen. Deze podcast leert jou om de beste versie van jezelf te worden. Soms zijn we namelijk wel iets té kritisch op onszelf. 

Voor zes andere podcasts die de moeite zijn om te luisteren klik je hier.

Bron: Happinez | Beeld: Istock