News

Bachelorette-Joey heeft een nieuwe vriendin en ze lijkt sprekend op Gaby

Love is in the air. Eerder deze week werd al bekend dat Bachlorette-Jethro een vriendin heeft, maar ook winnaar Joey heeft het geluk in de liefde gevonden. En die nieuwe lover heeft wel héél veel weg van zijn inmiddels ex-liefje Gaby Blaaser… 

Dit is de nieuwe vriendin van Joey van Herle

In de finale van Bachlorette moest Gaby kiezen tussen mooiboy Niek met zijn autobedrijf of de zachtaardige Joey uit Limburg. Ze had destijds al haar twijfels over Joey. Was hij niet te jong en zou het wel goed komen met die reistijd naar Limburg? Eenmaal thuisgekomen hebben de twee nog een keer afgesproken, maar het bleek dat Joey ondertussen ook heel druk was met andere vrouwen. De lovestory tussen Joey en Gaby was dus al snel over. Gelukkig heeft Joey al snel weer de liefde gevonden. Wij moesten een paar keer goed kijken om te zien of dit Gaby is of niet. De nieuwe vriendin van Joey van Herle lijkt sprekend op haar. Hij heeft een duidelijk type vrouw.

Een ding is zeker: het stel is in ieder geval hartstikke op elkaar. ‘Dankbaar voor iemand zoals jij’, schrijft hij bij de foto waarop de tortelduifjes kussend te zien zijn. Cute!

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard | Beeld: RTL