News

Make-up liefhebbers opgelet: hier kan je nu Huda Beauty producten kopen

Als je gek op make-up bent is er een grote kans dat je Huda Beauty kent. Het make-up merk was tot op heden alleen verkrijgbaar in het buitenland, maar binnenkort zullen deze goodies ook verkrijgbaar in Nederland zijn. En dat is al sneller dan je denkt! 

Huda Beauty bij ICI PARIS XL in Nederland

Vanaf 13 oktober is de hele Huda Beauty-collectie online verkrijgbaar en een selectie van de lijn ook in de winkels van ICI PARIS XL. Dat wordt inslaan!

De beautylijn is opgericht door Huda Kattan, die inmiddels bizar veel volgers op social media heeft. Op dit moment heeft haar Instagram-page maar liefst 47,8 miljoen volgers (hoe dan?!) en hier komen er elke dag honderden bij. ‘We zijn zo enthousiast om de Huda Beauty-magie onder een breder publiek te verspreiden. We zijn heel blij dat we zulke geweldige partners aan boord hebben, die klaar staan om met ons en al onze merken mee te groeien’, zegt oprichtster Huda Kattan over de samenwerking met ICI PARIS XL.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot onze favoriete producten in de winkel liggen en hebben alvast onze wishlist klaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HUDA KATTAN (@hudabeauty) op

Bron: girlz, maycate | Beeld: GettyImages