Lifestyle

Love is in the air: met deze app ontmoet jij die prins(es) op het witte paard

Let’s be honest ladies: de kans is groot dat ook jij een datingapp op je telefoon hebt staan. Als je open staat voor die ene special person in je leven dan tenminste. Maar daar begint dan ook direct de frustratie. Vooral als je na uren van intensieve keuringen niets hebt gematcht dat bij je past. Argh. Gelukkig is er nu een app die jou wél gaat helpen om die prins(es) op het witte paard te vinden. 

Daten anno 2020 doe je zo

Als je je in de wereld van het online daten begeeft, wil je graag met iemand matchen waar je een leuke tijd mee kan hebben, right? Klinkt goed als je het ons vraagt, maar in de praktijk is het nog best lastig om een tof persoon te vinden op het world wide web. Je hebt er altijd van die gekkies tussen zitten die de boel proberen te verpesten, over nepprofielen nog niet gesproken. Als jij door al die weirde gesprekken eigenlijk al had besloten dat je die crazy cat lady ging rocken, dan hebben we goed nieuws voor je.

De love of your life ontmoeten via Inner Circle
Er is nu namelijk een app waarmee je love life eindelijk die boost krijgt. En yep, die is anders dan al die andere apps die je beloven dat er een matchmade in heaven voor jou rondloopt. Inner Circle is namelijk een datingapp voor singles die oprecht de liefde willen vinden. Oplichters of nepprofielen worden van te voren helemaal gescreend, zodat jij je kan focussen op de echte leukies. Zeker nu we door de coronacrisis veel thuis zitten, is de kans klein dat je de liefde van je leven ontmoet in de kroeg. Ben jij ready for some real love? Mooi. Dan hebben we alvast wat tips op een rijtje gezet om je een handje op weg te helpen.

Daten als een pro met Inner Circle

❤︎ Besteed tijd en aandacht aan je profiel. Yes, het is super vervelend als je mensen tegenkomt die alleen een badkamerselfie op hun profiel hebben staan en de bio skippen, maar begin in ieder geval met je eigen profiel perfectioneren.

❤︎ Ga voor een datingapp die bij jou past. Bij Inner Circle screenen ze van te voren de mensen die zich willen aanmelden. De gekkie met een profielfoto van zijn blokjesbuik die jou met vieze berichtjes bestookt, wordt er op deze manier uitgefilterd. Fijn. En dóór. 

❤︎ Neem initiatief. Hoewel het zeker aantrekkelijk is wanneer een ander moeite doet voor een leuk berichtje in jouw inbox, is de tijd van het afwachten nu wel voorbij, ladies. Bij Inner Circle hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je tegen een nep account aanloopt. Dus step up your game en stuur die ene leukerd een berichtje. 

❤︎ Ga voor een originele eerste date. Die vonk komt er niet via de telefoon, natuurlijk. Kies een locatie uit waar je je op je gemak voelt, zodat het allemaal niet te geforceerd is. Bij de meeste apps moet je dit zelf uitvogelen, maar bij Inner Circle geven ze je een handig lijstje met tips. Zo kan jij je bezighouden met belangrijkere zaken. Je outfit bijvoorbeeld 😉

Ook als je al eens gehoord hebt van de app is het de moeite waard om hem weer op je telefoon te installeren. Hij is namelijk pas geleden in een nieuw jasje gestoken. Nieuwsgierig geworden of jouw prins(es) op het witte paard zich al heeft ingeschreven? Klik dan hier

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Inner Circle 

Beeld: iStock