Lifestyle

Ladies opgelet: deze dingen doen we stiekem allemaal op de wc

We komen er niet onderuit: het kleinste kamertje is de plek waar we allemaal een paar keer per dag our thing doen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij! Dit zijn de dingen die we allemaal uitspoken wanneer we naar de wc gaan. 

Deze dingen doen vrouwen stiekem op de wc

Het is algemeen bekend dat vrouwen graag met z’n tweeën naar de wc gaan. Dat is niet alleen hartstikke gezellig, maar eigenlijk zijn we gewoon keihard aan het multitasken. Van onze favoriete lipstick bijwerken tot aan het stalken van onze crush op social media: dit zijn de dingen die alle vrouwen op de wc doen. 

1. Onze crush stalken op alle mogelijke social media kanalen die de persoon in kwestie heeft. Want hé, als we dan toch eventjes ons momentje moeten nemen kunnen we net zo goed gelijk van de situatie gebruik maken, toch? Stiekem bekijk je alle foto’s, net zolang tot je deep down in zijn feed zit. En vooruit, je bekijkt ook gelijk even de timeline van zijn/haar ex-vriendin. 

2. Waar komt dat gezegd dat vrouwen niet poepen toch vandaan? Natuurlijk doen we dat, maar het is wel zo lady like om direct door te trekken wanneer je je bruine vriend hebt uitgelaten. Vooral op een openbaar toilet of wanneer je op je werk bent. Hopelijk heeft niemand dan door dat je een number two deed.

3. Alle updates van onze besties checken. Tegenwoordig bestaan er zoveel apps en andere sociale media kanalen dat het nauwelijks meer bij te houden is. Een toiletmomentje is dan de ideale situatie om alle niet zo interessante verhalen van je vriendinnen even bij te lezen. En vooruit, reageren we ook meteen even op de zoveelste status-update van je opa. Zucht. 

4. Als je tijdens het uitgaan voor de honderdste keer moet plassen kun je net zo goed even checken of je wenkies er nog mee door kunnen en ook die knalkeur op je lippen verdient een touch up. Tien minuten later ben je ready om de dansvloer te rocken. Oké, vooruit, een half uur later dan…

5. Als we het dan toch over mannen hebben, het toilet is natuurlijk ook dé geschikte plek om je te verstoppen voor plakkerige guys. Voor je gevoel al duizend keer heb je die ene gast duidelijk gemaakt dat je hem écht niet ziet zitten, maar blijkbaar is er grof geschut voor nodig om hem af te wijzen. “Goh, sorry, maar ik heb chronische diarree en kan het nu niet meer ophouden!” Heerlijk, even een momentje voor jezelf. 

Beeld: iStock

Must reads 👀