Beauty

Deze 6 ingrediënten zijn nodig voor het haarmasker van Cardi B

Cardi B hebben we natuurlijk gezien met allerlei pruiken, maar toch heeft ze afgelopen maand haar eigen haarroutine laten zien. Zo zag je hoe gezond haar natuurlijke haar is geworden. En dat allemaal door haar zelfgemaakte haarmasker. Lees snel verder, want wij vertellen je wat je nodig hebt. 

Dit zijn de ingrediënten voor het haarmasker van Cardi B

Op Instagram kwam Cardi B met een stapsgewijze handleiding voor een haarmasker. En dat allemaal met simpele ingrediënten uit jouw eigen keuken. Ze begon haar video door Shea Moisture’s Argan Oil toe te voegen aan een kom gemengd met avocado. Daarna kwamen er nog een aantal andere ingrediënten die door het mengsel gingen. Mayonaise, ei, honing, ricinusolie en olijfolie. Op die manier wordt het haar echt gehydrateerd legde Cardi B uit in haar video. Daarna voegde ze nog een banaan toe voor de extra voedingsstoffen. “Belangrijk is om het goed te mengen”, vertelde ze expliciet. “Zodat je geen avocadovlees in je haar krijgt.”

avocadomengsel haarmasker cardi b

Cardi B en Kulture’s haren na het föhnen

Cardi B liet dus kort haar natuurlijke haren op Instagram voorbijkomen. Ook die van haar dochter Kulture kwamen eventjes in beeld. “Dit is echt hoe mijn haar is”, zei ze. “Mijn haar wordt zo als je het föhnt, en twee dagen later ziet het er zo futloos uit, zelfs als je het vlecht,” voegde ze er nog aan toe. Cardi legde uit dat haar natuurlijke haar niet krult, maar Kulture heeft wel kleine krulletjes. 

Cardi B geeft haartips voor haar kijkers 

Daarom gaf ze speciaal voor haar kijkers nog een paar extra tips: “Alle goede dingen die je in je lichaam stopt, moet je in je haar doen. Je gaat geen frisdrank in je lichaam doen, want frisdrank is natuurlijk niet goed voor je lichaam, dus het is ook niet goed voor je haar.” Het eindresultaat na het uitwassen van het haarmasker was glanzend geföhnd steil haar.

Cardi b na haar haarmasker

De video van Cardi B helemaal bekijken waarin ze dit stap voor stap uitlegt? Bekijk dan haar ‘Hair Day’ video, deze staat in haar hoogtepunten op Instagram. 

Beeld: BrunoPress