Fashion

Need to know: adresjes waar je een brilmontuur voor minder dan €100 uitkiest

Niet iedereen is gezegend met een paar goede ogen. De oplossing om wél iets te kunnen zien? Een bril. Gelukkig zijn er ontzettend veel soorten en maten brillen, dus er is voor ieder wat wils. Wil je niet zoveel geld uitgeven aan een bril? Of wil je gewoon een bril voor ‘erbij’? Dan kun je beter een bril kopen bij een van de goedkopere brillenzaken. Bij deze adresjes koop je een brilmontuur voor minder dan €100. 

Brillen onder de 100 euro

👓 Ace & Tate
Alle brillen van Ace & Tate worden ontworpen in Amsterdam. Het merk geeft aan samen te werken met een van de beste bedrijven en leveranciers ter wereld, dus verzekerd je van een hoge kwaliteit bril. Ace & Tate is te vinden in 17 verschillende steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Utrecht en Enschede. Naast normale brillen, verkoopt Ace & Tate ook zonnebrillen en accessoires.

Kijk voor meer informatie (en brillen) op de website van Ace & Tate.

👓 Polette
Bij Polette koop je goedkope brillen en zonnebrillen op sterkte, maar ook zonder sterkte. Montuur en glazen zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Op de website schrijft het bedrijf ‘Als het produceren van een bril minder dan €10,- kost, waarom zouden we dan €400,- betalen?’. En we moeten ze gelijk geven. Want, waarom zou je? ;-). Polette is te vinden in twee steden in Nederland: Amsterdam en Utrecht. Daarnaast hebben ze ook filialen in het Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk.

Kijk voor meer informatie (en brillen) op de website van Polette.

👓 Charlie Temple
Bij Charlie Temple vinden ze dat het kopen van een bril leuk en makkelijk moet zijn, en dat iedereen een bril van de beste kwaliteit moet kunnen dragen zonder hier een fortuin aan uit te geven. Charlie Temple heeft geen fysieke winkel, dus de brillen zijn alleen maar online te koop. Hoe makkelijk wil je het hebben: je shopt je nieuwe bril gewoon vanaf de bank. Wij zijn fan van de brillen, en je koopt ze ook nog eens voor een prikkie!

Kijk voor meer informatie (en brillen) op de website van Charlie Temple.

Shop hier de mooiste brillen van Charlie Temple (onder de 50 euro):

 

 

Beeld: iStock