News

Naast nieuwe, binnenkort ook tweedehands kleding te koop bij Zalando

Héél goed nieuws voor alle vintageshoppers onder ons, want er is binnenkort nóg een manier om tweedehands te shoppen. Er gaat natuurlijk niets boven rondstruinen in vintage winkels, maar mocht je zin hebben om vanaf je bank vintage parels te scoren, dan wordt dat nu héél makkelijk: webwinkel Zalando gaat binnenkort naast nieuwe, namelijk ook tweedehands kleding verkopen.

Er zijn natuurlijk al genoeg sites te vinden waarop je vintage kleding kunt vinden, maar vanaf begin oktober vind je dus ook tweedehands kleding op de website van Zalando. De webwinkel heeft de mogelijkheid om tweedehands kleding te shoppen inmiddels al ingevoerd in Spanje en Duitsland, maar vanaf oktober ook beschikbaar in Nederland, België, Frankrijk en Polen.

Zalando gaat tweedehands kleding verkopen

Wanneer je je eigen kleding aanbiedt aan Zalando, ontvang je in ruil een cadeaubon. Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag te doneren aan een goed doel (Rode Kruis of WeForest). Alle kleding wordt gecontroleerd op beschadigingen, zodat je er zeker van bent dat je geen miskoop doet. En ook de tweedehands kleding wordt, net zoals de rest van Zalando, gratis verzonden. Past het niet? Dan kun je je aankoop ook weer kosteloos retourneren. Wij zijn heel erg fan van dit concept, en kunnen niet wachten om onze eerste bestelling te plaatsen!

zalando vintagekleding
Bron: tubantia | Beeld: iStock

Must reads 👀