Food

Wafels eten die een wel hele bizarre vorm hebben: het kan in deze hoofdstad

Redactie

Kan jij wel genieten van een lekkere wafel met slagroom en aardbeien? Wij ook! Meestal hebben wafels hun standaardvorm en dat is natuurlijk de hartjesvorm. Maar bij deze winkel hebben ze wel een hele aparte wafel in de verkoop. Namelijk een wafel… in de vorm van een… piemel.

La Pollería is de eerste winkel met deze bijzondere vorm 

La Pollería is de eerste wafelwinkel die wafels in een piemelvorm verkoopt. Onhandig eten is het in ieder geval niet, want je krijgt het op een stokje. Aanraken hoeft dus niet, hehe. Je kan uit verschillende toppings kiezen, zoals bijvoorbeeld: witte en bruine chocola, aardbeiencrème, Kinder chocolade en Nutella. 

Goedkoop prijsje voor een wafel

Goed nieuws, want duur zijn de wafels niet. Je betaalt voor één wafel maar liefst €3,80. Met een topping erbij wordt dat €4,30. En ze zijn toch eens heerlijk als je hun Instagram foto’s bekijkt…

View post on Instagram
 

La Pollería is alleen te bezoeken in Madrid 

Je moet er wel wat voor over hebben. Het is namelijk niet eventjes reizen om de wafel in handen te krijgen. La Pollería ligt in de Spaanse hoofdstad Madrid. Maar dan heb je natuurlijk wel wat. Helaas is het nu op de locatie ook code oranje. Dus je zou het even moeten afwachten. Misschien leuk om dit later te combineren met je vriendinnentripje?

La Pollería ligt in het centrum van Madrid en is in de late middag geopend vanaf 4 uur tot 12 uur middernacht. Ga jij erheen als het weer kan? 

Beeld: La Pollería