News

Dit is de echte reden van de zwangerschapsaankondiging van Fabiola Volkers

Alles wees er op dat Temptation verleidster Fabiola Volker zwanger is nadat ze een week geleden een foto op Instagram plaatste met een positieve zwangerschapstest. Er gingen veel speculaties rond of ze wel echt zwanger is, maar nu weten we het zeker: Fabiola krijgt géén baby! Maar wat was dan wel de reden van de foto op Instagram? 

Temptation Island Fabiola Volkers zwangerschapstest

Fabiola entertaint graag haar Instagram volgers en dat bleek ook uit haar laatste Instagram post met een postieve zwangerschapstest. Niet iedereen geloofde dat ze zwanger was en velen dachten dat ze het allemaal deed voor de aandacht. Dit werd alleen maar erger toen ze in een interview haar lippen stijf op elkaar hield. En niks bleek minder waar van de zwangerschap: het was inderdaad een stunt voor aandacht, namelijk voor haar nieuwe clip ‘Invest expose’. Hij staat sinds vandaag op Spotify, ga jij hem luisteren? 

Fabiola Volkers krijgt veel haat over zich heen. Mensen zeggen bijvoorbeeld dat ze het erg vinden dat ze doet alsof ze zwanger is voor de mensen die geen kind kunnen krijgen en dat ze te veel om aandacht vraagt. Ze is zelfs met de dood bedreigd. 

Bron: Lovereality | Beeld: Brunopress

Must reads 👀