Lifestyle

Dit zijn de leukste vriendinnenuitjes voor dit najaar

Het is ontzettend belangrijk om tijd vrij te maken voor je vriendinnen. Gezellig samenzijn met je besties is tenslotte een van de leukste dingen om te doen, toch? Samen thuis zijn is leuk, maar soms is het ook leuk om voor de afwisseling een activiteit te ondernemen. Inspiratie nodig? Dit zijn de leukste vriendinnenuitjes voor dit najaar.

Het is belangrijk om ons sociale leven weer op te pakken, maar het is ook minstens zo belangrijk dat we ons met z’n allen aan de coronaregels houden. Afspreken met je vriendinnen is dus hartstikke gezellig, maar houd wel die 1,5 meter afstand van elkaar én spreek niet met een te grote groep af.

Fotoshoot houden
Kunnen jullie Instagrampagina’s wel een update gebruiken? Dan gaan jullie toch gewoon een middagje shooten. De mooiste foto’s maak je in het najaar. Neem verschillende outfits mee en maak de leukste foto’s. Daar zijn jullie sowieso een lange middag zoet mee.

High tea’en
Als jullie thuis genoeg ruimte hebben om afstand te houden, dan is het misschien leuk om samen een high tea te organiseren. Als iedereen een aantal lekkere hapjes maakt, dan kunnen jullie samen uit genoeg lekkere dingen kiezen. Gezellig!

Een dagje wellness
Nu het drukke leventje weer is begonnen, hebben jullie vast wat behoefte aan ontspanning. En waar kun je nou beter ontspannen, dan bij de wellness? Een dagje helemaal offline (want een mobieltje is ten strengste verboden), lekker tot rust komen. En natuurlijk alle tijd voor elkaar, dus genoeg tijd om bij te kletsen.

Dagje thriftshoppen
Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding. Of nou ja, een nieuwe garderobe in ieder geval. Kleding hoeft echt niet nieuw te zijn, want er zijn ook genoeg toffe tweedehands items te vinden. Als jullie zin hebben om kleding te shoppen, dan kunnen jullie een dagje samen gaan thriftshoppen

Elektrische step / solar
Kies een leuke stad uit, en ga deze stad samen verkennen met behulp van een elektrische step of een solar. Succes gegarandeerd en het is super simpel om afstand van elkaar te houden. Dit wordt vast een top middag! Nu hopen dat het weer een beetje meezit ;-).

Samen een workshop volgen
Maak er een creatieve middag van samen. Reserveer bijvoorbeeld een workshop ‘tassen ontwerpen’ of ga samen een middag schilderen. Super gezellig, en misschien ontdek je ook nog eens een nieuw talent. 

Beeld: iStock

Must reads 👀