Celebs

Bachelorette-Jordy is weer aan het daten

Bachelorette-Jordy is toch wel een van de meest besproken mannen uit het eerste Bachelorette seizoen in Nederland. De romance tussen Gaby Blaaser en pretty boy Jordy leek op te bloeien. Even dachten we allemaal dat hij Gaby’s hart en laatste roos zou gaan veroveren. We all know how things have ended... Nu deze love story voorgoed voorbij is. Vragen wij ons af hoe het in de liefde gaat met charmeur Jordy. In dit artikel lees je er alles over.

Bachelorette-Jordy is aan het daten 

In een interview met FunX vertelt Jordy dat hij via Instagram wel heel veel berichtjes van dames binnen krijgt. Het zijn er volgens Jordy zo veel dat als hij iedereen mee op date zou nemen hij de aankomende vijf jaar volgepland staat! Helaas moeten wij jullie teleurstellen, want boys and girls Jordy is aan het daten met één dame. Wie dat is, is voor alsnog geheim… But there is something going on. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) op

Dat Jordy een knappe verschijning is zien we allemaal! Hoe zag Jordy er vroeger eigenlijk uit? Was hij toen net zo knap als dat hij nu is.. Je kunt foto’s van een jongere Jordy hier terugvinden. 

Beeld: Videoland | Bron: FunX