Lifestyle

Cat-lovers opgelet! Als jij deze dingen herkent ben je de perfecte kattenmama

Katten: je bent in love met ze of je vindt het maar rare beesten. Wij zijn in iedergeval gek op alle fluffy cuties! Als kattenmens moet je je vaak verdedigen, want waarom vind je katten leuker dan honden? Nou, katten zijn nu eenmaal super eigenzinnig en dat maakt ze speciaal. Geen beest is leuker dan een kat, right? Dit zijn de 8 dingen die je herkent als je een echte cat lover bent

Deze dingen herken je als je een catlover bent 

1. Pss Pss Pss 

Instant verliefd ben je op iedere kat die je op straat ziet. Het liefst aai je ze allemaal! They are so fluffy. ​Om die schattige viervoeters naar je toe te lokken sta je regelmatig ‘psst psst psst’ te roepen. Superblij word je als ze zich laten aaien. Als ze dan snel de andere kant op rennen terwijl je ze roept, voel je je sad. Gelukkig lopen er genoeg katten rond die wel graag geaaid willen worden. 

2. Kattenmeme’s: jij kent ze allemaal 

Ken je die video’s waarbij een kat met zijn snoezige pootjes op aluminiumfolie komt? Die snoezige pootjes veranderen in raketten. Hoog dat ze dan springen! Als echte kattenlover ken je deze en nog veel meer grappige video’s vast! Je deelt ze graag met jouw vrienden, die ze jammer genoeg net ietsjes minder grappig vinden dan jij. 

3. You sit if the cat sits 

Niks voelt fijner dan een spinnende kat op schoot. Even snel plassen of snacks halen? No way! De poes heeft jouw uitgekozen en jij blijft net zo lang zitten tot dat het beestje vanzelf weer weggaat. Who run the world? Cats! 

dingen die je herkent als je een kattenmens bent

4.  Op vakantie voer jij de zielige katjes

Jouw kattenhart breekt als je zwerfkatjes op vakantie tegenkomt. Om de beestjes toch een beetje te kunnen helpen, koop je brokken in een lokale supermarkt. Zo geef jij iedere kat die je op straat tegenkomt wat te eten. 

5. Miauwen doe jij terug

Je vindt niks schattiger dan het gemiauw van jouw poezenvriend. Het liefst voer je de hele dag gesprekken met jouw fluffy maatje. Als hij naar je miauwt, miauw jij uit volle borst terug. 

6. Haren geen bezwaar 

Als katten lover weet je maar al te goed dat je na een knuffelsessie onder de haren zit. Dat maakt jou helemaal niet uit! Knuffels boven alles. Die haren neem je gewoon voor lief. 

dingen die je herkent als je een kattenmens bent

7. ‘Ben jij een honden of een kattenmens?’ 

Ben jij een honden of een kattenmens is voor jou een hele belangrijke vraag. Als je op date gaat stel je deze ook het liefst zo snel mogelijk. Want, iemand die niet van katten houdt past helemaal niet bij je! Wie moet je anders in Facebook meme’s taggen? 

8. Katten op kleding is een must 

Het liefst draag je iedere dag een kledingstuk met daarop jouw lievelingsbeestje! Ze maken nou eenmaal alles een stuk schattiger. 

Ben jij een echte cat lover, maar heb je thuis geen kat? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Met het uitbreidingspakket van de Sims: Huisdieren, kun je jouw ideale viervoeter zelf creëren. In dit artikel zetten wij voor jou op een rijtje wat voor leuke avonturen je met jouw virtuele bestie kunt beleven.

Beeld: Unsplash, IStock