News

McDonald’s in samenwerking met Travis Scott

Het gerucht ging al een tijdje rond, maar nu is het eindelijk bevestigd. Onze favoriete rapper Travis Scott heeft een samenwerking met Mc Donald’s. Hierbij wordt Travis zijn favoriete maaltijd een maand lang naar hem vernoemd en kun je verschillende items shoppen. Zo kun je helemaal in stijl je hamburger bij de McDonald’s bestellen. En dat niet alleen: er komt zelfs een heus kipnugget kussen aan. What?!

McDonald’s in samenwerking met Travis Scott

Hij liet dit weten via een Tweet waarin in hij schreef: “CACTUS JACK FOR MCDONALDS.” Hierbij was ook een foto van het logo van zijn merk Cactus Jack toegevoegd in de vorm van frietjes van de McDonald’s. Travis zijn favoriete gerecht is de Quater Pounder. Deze wordt van 8 september tot 4 oktober naar hem vernoemt in Amerika. Sorry girls, wij hadden het ook graag in Nederland gehad. De Quater Pounder is belegd met kaas, bacon en sla, BBQ saus en natuurlijk horen daar frietjes en Sprite bij. De productenlijn zal 59 stuks bevatten met onder andere shirts, joggingbroeken, sleutelhangers en petten. Onze ultieme favoriet is een kipnugget kussen! Hoe lekker is het als je naar dromenland kunt gaan op je lievelings snack. Helaas is deze wel erg prijzig, maar liefst 76 euro om met honger naar bed te gaan.

Kipnugget kussen van McDonald’s

De lijn loopt zo ontzettend goed dat twee derde al is uitverkocht. Zo ook het kipnugget kussen. Als je een Cactus Jack item wilt, moet je er snel bij zijn. Kort voor de lancering ging Travis Scott naar de McDonald’s toe om zijn bestelling te halen. Dit veroorzaakte veel chaos. Hij kwam in een knalrode Ferrari aan en trok de aandacht. Een goede publiciteitsstunt als je het ons vraagt. Wij hopen dat de kipnuggets kussens snel weer bijgevuld worden, zodat we er een kunnen scoren!

View post on Instagram
 

Bron: flavorflav | Beeld: Instagram, Gettyimages