Films & Series

Bring the popcorn! Dit zijn de leukste tienerseries op Videoland

Ben je net klaar met die ene toffe serie en heb je geen idee wat je nu moet kijken? Niet getreurd, want wij hebben de leukste tienerseries op Videoland voor je op een rijtje gezet. Zodat je gelijk weer verslaafd kan raken aan een nieuwe. 😉 Bingen maar!

Dit zijn de leukste tienerseries op Videoland 

1. H3L 
De middelbare school is súper spannend voor iedereen. Zeker als je nieuw bent in klas H3L. De complexe Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas maken kennis met de rebelse Olivier, enthousiaste Roos en Faiz. Zullen ze hun plek in de groep vinden? Tess houdt een videodagboek bij met alle gebeurtenissen voor haar psycholoog. Hierin vertelt ze wat ze allemaal meemaakt in de klas. Maar of dat nou allemaal positief is? Het tweede seizoen van H3L staat nu op Videoland en daarin maken de leerlingen nóg meer bizarre dingen mee dan in het eerste seizoen…

2. Zac & Mia
In deze romantische dramaserie ligt Zac Meijer als enige tiener op de afdeling oncologie, totdat Mia Philips in de kamer naast hem komt te liggen. In eerste instantie hebben ze niks met elkaar gemeen. In het dagelijks leven hadden ze elkaar niet leuk gevonden, maar hier in het ziekenhuis zijn ze de enigen die de ziekte delen. Mia is snel boos, schiet vaak in de aanval en Zac is totaal niet zo. Er ontstaat een vriendschap, ondanks hun grote verschillen.

3. Freakish
Houd jij van een beetje gruwelen? Schrik je niet snel? Dan is deze horrorserie iets voor jou. Het begon met saai nablijven op een zaterdag als plots sirenes af gaan in de school. Meestal duidt dit op een oefening. Twintig studenten en een basketbalcoach verstoppen zich in de schuilkelder. Nog nietsvermoedend van de drama die hun te wachten staat. Als ze de schuilkelder uitkomen zien ze dat de stad verwoest is door een explosie. Het is doodstil. De mensen die zich buiten de bunker begeven zijn besmet, dit drijft hun tot waanzin. 

4. Nancy Drew
In eerste instantie had Nancy plannen om te gaan studeren na de middelbare school, maar dit gaat niet door als ze in een moordzaak verwikkeld raakt. Ze is een briljante amateurdetective. Haar moeder overlijdt, hierdoor besluit ze het zoeken te staken. Maar dan valt er een verdenking op haar en vier leeftijdsgenoten. Ze besluiten de moord uit te gaan pluizen. Al snel raken ze in een web van drama verstrikt en worden ze achtervolgd door een geest. 

5. T@gged
Oei, ook deze serie is ontzettend spannend. Haily Rowan en Elisia ontvangen enkele gewelddadige video’s van ene ‘Monkeyman’. Ze hebben geen flauw idee wie dit is, maar hij wel wie zij zijn. De video’s gaan steeds verder. Hij staat op een gegeven moment zelfs naast hun bed. In deze serie wordt duidelijk gemaakt hoe anoniem je in deze wereld bent en welke gevaren sociale media allemaal kunnen hebben. 

Bron: Videoland | Beeld: RTL XL