Films & Series

Zo ziet de dubbelganger van Lili Reinhart er uit

Wordt jou ook weleens vertelt dat je veel op iemand lijkt? Dit is volgens ons iets waar iedereen wel eens mee te maken krijgt. Hoe vaak krijg je te horen dat je precies op iemand lijkt? Niet zo heel vaak toch?! Ze zeggen dat iedereen ergens op de wereld één identieke dubbelganger heeft. Alleen ontmoet je die nooit… Behalve als je Lili Reinhart heet. 

Lili Reinhart vindt dubbelganger op Instagram 

Lili was lekker op Instagram aan het scrollen toen ze dacht zichzelf te zien. OMG! Ze schrok er zelf enorm van, want dit kon zij helemaal niet zijn. Op de foto stond een andere actrice die inderdaad heel erg op Lili lijkt. Het lijken wel twins! Twinning is always winning, maar nu is het een beetje scary. De actrice die je op de foto ziet is Sarah Gadon. Bekijk de foto van Sarah hieronder. 

Lili dubbelganger

Riverdale seizoen 5 

Als trouwe fan is het je vast opgevallen dat seizoen vier maar negentien afleveringen had. Door corona konden de laatste opnames namelijk niet doorgaan. Seizoen vijf begint daarom met de afleveringen die eigenlijk bedacht waren voor seizoen vier. Het nieuwe seizoen wordt dus lekker lang. Yes! Pak de popcorn er maar bij want het wordt amazing. De regiseur noemt de eerste afleveringen zelfs ‘big, emotional episodes.‘ Misschien ook alvast de tissues erbij pakken dus ;). Keet Ulrich (FP Jones, Jughead’s vader) zien we dit seizoen niet meer terug. Hij verlaat de serie voorgoed. De nieuwe afleveringen kunnen we ongeveer in januari 2021 verwachten. Wij kunnen in iedergeval niet wachten! So exciting. 

Vind jij ook niet dat Cheryl Blossom altijd de perfecte kleur lippenstift op heeft? Je kunt deze pretty rode lippenstift nu zelf ook kopen. OMG! Hier kun je alles lezen over het geheim van Cheryl haar rode lippen. 

 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Bruno Press