Lifestyle

Met deze 7 sexting tips and tricks sla jij ieder hapje aan de haak

Je hebt er vast van gehoord, of misschien zelfs wel eens uitgeprobeerd! Sexting. Het is hot en wordt steeds populairder onder jongeren. Heb je geen idee wat het is? Don’t worry. Sexting is het sturen van seksueel getinte berichtjes en foto’s via WhatsApp. Heb je een lover en wil je de boel een beetje spicy maken? Dan hebben wij hier wat tips voor je. 

Sexting warning 

Allereerst een kleine waarschuwing. Sexting is nooit helemaal zonder risco’s! Zorg ervoor dat jouw spicy berichtjes en foto’s terecht komen bij iemand die je kunt vertouwen. Naaktfoto’s versturen is natuurlijk nooit helemaal safe. Als je toch graag foto’s wil versturen, probeer dan op een aantal dingen te letten. Stuur geen naaktfoto waarop je gezicht te zien is.  Laat zo weining mogelijk van je omgeving zien. Heb je tattoos of herkenbare moedervlekken? Het is een no no als je deze op de foto ziet. Let’s stay as anonymous as possible. Nu is het tijd voor de dirty talk baby!

7 Sexting tips and tricks 

1. Bouw de spanning op

Als je net aan sexting begint, dan kun je het beste rustig beginnen. Met hints kun je jouw lover laten weten dat je openstaat voor juicy berichtjes. Zo kun je meteen checken of hij sexting wel leuk vindt. Sexting is eigenlijk net als seks. Het is super belangrijk dat jullie er allebei plezier in hebben. Hier heb je wat inspiratie om een gesprek te starten. 

‘Vanavond zijn we samen, toch? Ik ben helemaal van jou. Je mag met mij doen wat je wil.’

‘Zullen we Netflix en chillen ;).’

‘Vandaag ben ik in een naughty bui’.

‘Ik lig naakt op je te wachten.’

Heb je honger? Ik weet wel een idee voor het avondeten… ;-)’ 

Sexting tips

2. Zoek uit wat bij jullie past

Iedereen is anders. Als jij meerdere bedpartners hebt gehad, dan weet je dat niet iedereen van hetzelfde opgewonden raakt. Het is voor sexting dus belangrijk, dat je erachter komt wat een turn on is voor jouw babe. Dit doe je door gewoon eens een spicy berichtje te sturen. Krijg je een enthousiast berichtje terug? You did it girl. Laat het sexten beginnen! Reageert de ander droog, dan is het niet helemaal gelukt of is je liefje er gewoon (nog) niet voor in. Volgende keer beter. 

3. Geef aan wat jij fijn vindt 

Het kan best spannend zijn om je lover te vertellen wat je echt lekker vindt. Als je dit niet goed durft, maar wel weet wat je wil, dan kun je sexting gebruiken om het gesprek te starten. Zo weet jouw liefje wat je echt prettig vindt. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen sturen:

‘Ik vind het fijn als je mij hier kust.’

‘Het lijkt mij spannend als je me vanavond hier aanraakt.’ 

‘Zullen we de volgende keer dit standje proberen?’ 

4. Beschrijf hoe jij je voelt

Er is niks spannenders voor je liefje, dan dat je hem laat weten hoeveel zin jij in diegene hebt. Stuur hem of haar dus vooral een juicy berichtje waarin je laat weten dat je heel erg opgewonden van diegene wordt. 

Sexting

5. Laat hem/haar weten dat je over hem fantaseert 

Dit klinkt misschien een beetje eng, maar het werkt wel. Laat de ander weten dat je naar diegene verlangt. Heb je gisteren hele goede seks gehad, let your lover know! Hier zijn wat voorbeelden die je naar je lover kunt sturen.

‘Ik kan niet stoppen met aan de sexy time van gisteren denken.’

‘Als ik aan vannacht denk, dan krijg ik het heet, het was echt amazing.’ 

‘Ik vind het zo opwindend dat je dit bij mij deed.’ 

6. Wees origineel 

Zorg ervoor dat je berichtjes niet te voorspelbaar zijn. Voorspelbaar is boring en boring is niet waar we voor willen gaan. Geef hem geen inkoppertjes, maar probeer iedere keer iets anders spannends te verzinnen. 

7. Don’t stress: het perfecte berichtje bestaat niet 

Als het goed zit tussen jou en je lover, dan maakt het niet uit wat je stuurt. Het perfecte berichtje bestaat niet. Het gaat er bij sexting vooral om dat je plezier hebt. Denk dus vooral niet te lang na over wat je wil sturen, just do it and have fun. Sucsex 😉

Stuur alleen berichtjes naar jouw babe als je hem/haar helemaal vertrouwt. Stuur nooit zomaar berichtjes naar iemand die je leuk vindt. Wil je meer lezen over de gevaren van sexting? Je vindt ze hier. 

 

Bron: Vice | Beeld: IStock 

Must reads 👀