News

Dit is de voice-over van Love Island Nederland & België

oud-deelnemer-love-island-comeback

Het nieuwe Love Island seizoen is weer begonnen. Heb jij de eerste afleveringen al gezien? Natuurlijk is ook dit seizoen de voice-over niet te missen. Heb jij kunnen raden welke BN'er de voice-over is?

Wie is de voice-over van Love Island?

Het zou goed kunnen dat de voice-over stem je erg bekend voor kwam. De stem wordt namelijk ingesproken door niemand minder dan Sander Lantinga, ook wel bekend van het radio programma de Coen Sander Show op Radio 538. Eerder werd dit ook gedaan door Kaj van der Ree en ook Rinie van Elzen heeft kort het programma ingesproken, maar werd al gauw vervangen.

View post on Instagram
 

Love Island 2023

Inmiddels zijn er in het nieuwe seizoen van Love Island al heel wat Islanders teruggekeerd naar huis. En dit keer heeft de productie van het programma er alles aan gedaan om zoveel mogelijk drama te creëren in de villa. Zo zijn er ook oud-deelnemers die een comeback hebben gemaakt in de Love Island-villa.

Ben jij benieuwd hoe het de Islanders verder vergaat? Kijk dan van maandag t/m zaterdag om 20.00 uur naar het nieuwste seizoen op Videoland.

Beeld: Love Island