News

Gek op McDonald’s? Goed nieuws: je kunt er nu trouwen

Jou mogen ze iedere nacht wakker maken voor een heerlijke snack van de McDonald’s. Een Big Mac, een portie kipnuggets of een milkshake: jij bent gewoon helemaal dol op alles van de fastfoodketen met de gele M. En als je heel eerlijk bent, dan zou het toch wel je droom zijn om een van de belangrijkste momenten van je leven door te brengen op jouw favo plek: je bruiloft! Goed nieuws, want trouwen in de McDonald’s is zeker mogelijk.

Een bruiloft in de McDonald’s klinkt voor veel mensen misschien als een droom, maar het goede nieuws is dat deze droom écht werkelijkheid kan worden. Hoe duur de bruiloft wordt, hangt af van hoe erg je uit wilt pakken. Er zijn namelijk vier verschillende pakketten te koop, met prijzen van 350 tot 1150 euro. 

Trouwen in de McDonald’s

Wat krijg je ervoor terug? Nou, een spetterende ‘droombruiloft’ natuurlijk. Als je voor het goedkoopste pakket kiest, dan heb je het filiaal 2 uur lang voor jezelf, kun je de audio bedienenen en krijg je er ook nog eens een ceremoniemeester bij. Voor McDonald’s trouwringen moet je gaan voor een duurder pakket. Echter zal de reis niet veel goedkoper zijn dan een bruiloft op een andere locatie, want de trouwerij kan alleen maar in een McDonald’s filiaal in HongKong plaatsvinden. Vliegtickets niet inbegrepen, helaas. Maar hé, het is het vast meer dan waard!

View post on Instagram
 

Bron: ad.nl

Must reads 👀