News

Zeeman komt met een eau de parfum voor 4,99

We weten niet hoe het met jullie zit, maar op de Girlscene redactie zijn we echt dol op parfum. Jammer is wel dat een flesje van ons favoriete merk vaak niet goedkoop is. Zeeman heeft hier wat op bedacht en is aan de slag gegaan met maar liefst twee eau de parfums. En die kosten nog geen vijf euro. Top!

Zeeman brengt eau de parfum uit voor 4,99

Zeeman ken je als de winkel waar je voor een spotprijsje handige benodigheden scoort, maar voor parfum hoefde je er voorheen niet binnen te wandelen. Nadat ze eerder al met een eigen trouwjurken en sneakercollectie kwamen, komt Zeeman nu met een eigen eau de parfum. Met twee zelfs! ‘Lucht’ is verkrijgbaar voor maar €4,99 per stuk en is er dus in twee geuren. Het parfum Lucht bevat 20% parfumolie en is verkrijgbaar in twee verschillende unisex-varianten. De één is fijn als je van zoet houdt en het andere flesje spray je eerder op als je in een wat sportievere bui bent. Voor elk moment wat wils dus.

Zeeman parfum in de winkel

De flesjes zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande zaterdag 29 augustus in iedere winkel van Zeeman én online. Handig dus om even je shoptripje in de buurt te plannen, want voor je het weet zijn deze goedkope parfums alweer uitverkocht.

Bron/beeld: Zeeman

Shop hier onze favoriete parfums

 

Must reads 👀