News

Nikkie de Jager wordt jurylid van dít programma

De laatste maanden is Nikkie de Jager (aka NikkieTutorials) meerdere malen in het nieuws geweest. Deze keer horen we weer wat over de beautygoeroe, en is het héél goed nieuws. Nikkie is binnenkort namelijk op televisie te zien als jurylid van dít programma. 

Een maand geleden werd bekend gemaakt dat het programma RuPaul’s Drag Race binnenkort naar Nederland komt. RuPaul’s Drag Race is een talentenjachtprogramma uit Amerika, waarin dragqueens tegen elkaar strijden. Dat het programma naar Nederland komt is dus al bekend, maar wie de juryleden zullen zijn nog niet. Tot nu, lijkt het.

‘Nikkie de Jager wordt presentatrice RuPaul’s Drag Race’

Een aantal bronnen hebben aan Shownieuws laten weten dat Nikkie de Jager deel uit gaat maken van de jury van het programma. Samen met drie andere juryleden zal zij dan ook regelmatig te zien zijn in het programma. De drie andere juryleden zijn (hoogstwaarschijnlijk) Nikkie Plessen en Claes Iversen. Ook de naam Roxeanne Hazes wordt genoemd als jurylid.

Het nieuws is nog niet officieel naar buiten gebracht, maar het lijkt erop dat dit de jury zal zijn van het nieuwe programma. De presentator is al wel zeker bekend: dat wordt Fred van Leer. RuPaul’s Drag Race Nederland is vanaf vrijdag 29 september te bekijken via Videoland.

Bron: shownieuws