News

Thuis geen plek voor een bad? Vanaf nu wel met de inklapbare Bath Bucket 2.0

Ben je altijd degene die moet aanhoren dat jouw vriendinnen lekker een bad nemen? Of wil jij heel graag een Bath Bucket aanschaffen, maar heb je niet genoeg plek om het te laten staan? Dan hebben wij goed nieuws, er bestaat namelijk een inklapbaar bad van Bol.com. Lees en kijk snel verder, want deze wil jij nu gelijk hebben.

Bath bucket 2.0 van Bol.com is opvouwbaar

Heb jij totaal geen plek in huis voor een bad? Of heeft een van je familieleden liever geen Bath Bucket 1.0 in de woonkamer staan? Geen probleem, want na de eerste versie van de Bath Bucket is er nu de Bath Bucket 2.0 van Bol.com. Dit bad is maar iets tijdelijks. Ga jij in bad? Dan vouw je ‘m makkelijk even uit. Ben je klaar? Dan klap je hem gewoon weer dicht. Als dat niet easy is… Je kan hem zelfs overal mee naar toenemen. Zo kan jij zelfs buiten met het warme weer de Bath Bucket op het terras zetten of misschien wel op je balkon met een lekker zak chips en een Netflix filmtip erbij? Er is in ieder geval plaats voor je laptop, drankjes en snacks. 

De Bath Bucket 2.0 is te verkrijgen bij Bol.com en is 139 euro. Je kan hem aanschaffen in twee kleuren: roze en blauw. Ga jij ervoor? Bekijk ‘m hier

Bath Bucket 2.0 blauw Bol.com vrouw

Beeld: Bol.com

Must reads 👀