Films & Series

Yes! De opnames van Riverdale seizoen 5 zijn begonnen

Goed nieuws voor alle Riverdale-fans! Nadat het vierde seizoen een stuk minder afleveringen kreeg vanwege de coronamaatregelen en de serie tot een abrupt einde kwam, is een vers seizoen on her way. De pre-production van het vijfde seizoen van Riverdale is namelijk officieel van start gegaan en dat betekent dat we onze favoriete serie niet lang meer hoeven te missen!

De productie van Riverdale seizoen 5 is van start gegaan

De opnames van nieuwe afleveringen in het Canadese Vancouver waren stilgelegd vanwege het coronavirus. Als jij hierdoor al een poosje in de rats zit of het vijfde seizoen van Riverdale wel door kan gaan, we got you! De maker van de show, Robert Aguirre-Sacasa, heeft namelijk een promo foto voor het nieuwe seizoen op Instagram gepost. Pfieuw! Op de foto zie je een blond meisje dat wegrent van een grote truck. Is that you, Betty? Het is lastig te zien… ‘Eindelijk zijn de offices weer open en zijn we in pre-production voor seizoen 5 van Riverdale.” Finally! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Roberto Aguirre-Sacasa (@writerras) op

Riverdale seizoen 5 maakt een sprong in de tijd

Het vijfde seizoen van Riverdale maakt een sprong in de tijd Tijdens The Today Show was Skeet Ulrich (Jughead’s vader, FP Jones) te gast en versprak zich over het vijfde seizoen van Riverdale. “Ik weet dat ze met het vijfde seizoen van de serie een andere weg in willen slaan. Het plan is dan ook om een sprong in de tijd te maken van vijf jaar.” Hij vindt dit daarom ook het juiste moment om de show te verlaten, wat al eerder bekend was gemaakt. “Deze keuze leek mijn voorgevoel dat het tijd was om verder te gaan en te zoeken naar nieuwe, creatieve uitdagingen alleen maar te bevestigen”, legt hij uit. 

Ook seizoen 6 is aangekondigd, check het hier!

Beeld: GettyImages