Films & Series

Dit is alles wat we weten over seizoen 2 van Undercover

Als je net als wij dol bent op de serie Undercover, dan weet je waarschijnlijk al dat er een tweede seizoen onderweg is. Vanaf 6 september kunnen we zien hoe het agenten Kim en Bob nu vergaat, nadat drugsbaron Ferry achter slot en grendel zit. Naast de vertrouwde gezichten verschijnen er een aantal nieuwe personages in het tweede seizoen. We praten je bij over het verse seizoen over onze favoriete Brabantse drugsbaron. 

Dit is de trailer van het tweede seizoen van Undercover

Wij zijn heel benieuwd hoe het agenten Kim en Bob nu vergaat, nadat Ferry achter slot en grendel zit. Dit laat hij niet zomaar gebeuren en dit krijgt zeker nog een staartje. In het nieuwste seizoen van Undercover zien we dat Kim (Anna Drijver) bij Human Rights werkt. Samen met haar ex-collega Bob (Tom Waes) doet ze onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië bij de El Dorado Ranch, een country & western manege in België. Bob gaat hiervoor undercover en probeert daarvoor contact te leggen met de broers Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zoekt drugsbaas Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim. Wij zijn heel benieuwd hoe dit verder gaat. In de trailer die Netflix heeft gedropt krijg je al een tipje van de sluier.

Dit is de cast van seizoen 2 van Undercover 

Naast de bekende cast van Anna Drijver in de rol van Kim, Tom Waes als Bob, Frank Lammers als Ferry Bouman en Elise Schaap als Daniëlle, zijn er ook nieuwe rollen. Zo speelt onder andere kickboxer Rico Verhoeven in het nieuwe seizoen de bodyguard van Ferry. die hij in de gevangenis leert kennen. Verder bestaat de cast onder andere uit Sanne Samina Hanssen (Baptiste) en Ruth Becquart (Over Water). De Belgische acteurs Wim Willaert (De Twaalf) en Sebastien Dewaele (Grenslanders) spelen de Belgische wapenhandelaars JP en Laurent Berger.

Er komt een film met Undercover-Ferry Bouman in de hoofdrol

Eerder lieten wij al weten dat er een heuse film over drugsbaron Ferry Bouman aan zit te komen! De film gaat over de beginperiode (2006) van Ferry Bouman’s carrière in Amsterdam. Op dat moment werkt hij nog voor de hasjbaron Ralph Brink. Vervolgens wordt de groep op een gewelddadige manier overvallen en raakt de zoon van Ralph ernstig gewond. Als het er op lijkt dat dit door een groepje kampers is Brabant is gedaan, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Het is nog niet bekend wanneer deze film op Netflix verschijnt, maar we keep you updated!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Bron: Esquire | Beeld: Netflix