News

Slecht nieuws voor de fans van La Casa de Papel: na het vijfde seizoen stopt de serie

Drie weken geleden hoorden we dat seizoen vijf van La Casa de Papel al onderweg was. De maker van La Casa de Papel, Alex Pina, liet weten dat hij bezig is met het schrijven van dit stuk. Dat is natuurlijk goed nieuws, alleen laten dit nou de laatste afleveringen zijn van de serie… Lees snel verder, want wij vertellen je meer.

La Casa de Papel stopt na vijfde seizoen op Netflix

Netflix zelf heeft afgelopen weekend bekendgemaakt dat het vijfde seizoen, het laatste seizoen gaat worden van La Casa de Papel. Oh no! Dat betekent dat de serie stopt en dat jij de serie langzaamaan af moet gaan kijken, want hierna komt er helaas toch echt een eind aan… 🙁 De maker van de serie, Alex Pina, liet duidelijk weten dat de serie hierna echt klaar is. “We hebben bijna een jaar nagedacht hoe we deze personages in situaties kunnen krijgen die onomkeerbaar zijn en hoe het moet eindigen. Het resultaat is in het vijfde seizoen te zien. De oorlog die gaande is wordt nog extremer en woester, maar het seizoen is daarnaast ook het meest opwindende en epische tot dusver.”

View post on Twitter

Releasedatum vijfde seizoen La Casa de Papel

De releasedatum van het vijfde seizoen is nog niet bekendgemaakt. De kans bestaat natuurlijk dat het vijfde seizoen te zien is in 2021. 

Kan jij niet wachten? Gelukkig bestaat er deze serie die door dezelfde makers van La Casa de Papel is verzonnen.

Beeld: Getty Images 

Must reads 👀