News

In de categorie ‘bijzonder’: er bestaat nu ijs met HEMA hotdog-smaak

De laatste jaren zijn er al heel wat bijzondere ijssmaken op de markt gebracht. Zo bestaat er knoflookijs, baconijs en ketchupijs en kunnen we steeds meer vreemde smaken aan het lijstje toevoegen. Inmiddels is er weer een nieuwe smaak bedacht, door ‘ijs van Matthijs’.  Een erg bijzondere smaak, kunnen we wel zeggen. Want wat dacht je van ijs met HEMA hotdog-smaak?!

HEMA ijs met hotdog-smaak

Wie gek is op de overheerlijke hotdogs van de HEMA, zal ook sowieso enthousiast worden van de nieuwe ijssmaak. Ideaal voor in de zomer, want dan verkiezen veel mensen toch wel een ijsje boven een hotdog. Het ijsje bestaat uit kleine stukjes worst, brood, en de hotdog-saus van HEMA (die nu eindelijk ook te koop is). Hoe verzin je het?

Hmm, maar is dat dan wel lekker? Nou, de reacties zijn vooral heel positief. Tegen Hart van Nederland vertelt Matthijs dat de reacties lovend zijn. Klanten komen zelfs naar de ijssalon in Leiden, om de nieuwe creatie uit te proberen. Begrijpelijk, want eerlijk is eerlijk: hier op de Girlscene-redactie zijn we ook razend benieuwd naar deze bijzondere smaak!

Bron: Hart van Nederland, beeld: ijsvanmatthijs