News

Lachen: er bestaat nu een kalender van knappe mannen mét Alpaca’s

We kunnen bijna met zekerheid zeggen dat er op iedere wc in Nederland wel een kalender hangt. Het is bijna net zo normaal om een kalender in de wc te hebben, als een wc-rol (bij wijze van). Je kunt voor standaard kalenders gaan, maar je kunt ook kiezen voor een opvallende kalender. Wat dacht je van deze Alpaca en Hunk kalender bijvoorbeeld?

Met deze Alpaca en Hunk kalender breng je waarschijnlijk nóg meer tijd door in het kleinste kamertje van het huis ;-). De kalender is een idee van Sabrina Petter. Zelf heeft zij vijf alpaca’s. In een interview met Linda.nl vertelde Sabrina: ““Er zijn heel veel kalenders met mooie mannen en dieren, maar de alpaca-hunk kalender miste nog. Als je het mij vraagt een gat in de markt.” 

Sabrina besloot via verschillende sociale media kanalen de zoektocht te starten naar mooie mannen voor op de kalender. Zodra ze die gevonden had, werden er fotoshoots gehouden met de mannen en alpaca’s

Alpaca en Hunk kalender

De té leuke Alpaca en Hunk kalender is te verkrijgen voor €12,95. In de eerste instantie worden er maar vijfhonderd exemplaren gedrukt, dus mocht je enthousiast zijn geworden; wees er dan snel bij. Je kunt de kalender alvast reserveren via deze website. Zeg nou eerlijk: deze moet je toch gewoon hebben?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alpaca en Hunk kalender (@alpacaenhunkkalender) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alpaca en Hunk kalender (@alpacaenhunkkalender) op

Bron: Linda.nl | Beeld: iStock