News

Je kan nu super deluxe kamperen met deze tent van Louis Vuitton

Dat we niet op vakantie gaan naar het buitenland, betekent niet dat we niet in ons eigen landje kunnen genieten. Je kan er ook voor kiezen om te kamperen, of in dit geval: glamperen. Deze tent van Louis Vuitton is namelijk awesome. Helaas is het wel even flink sparen. Kijk snel mee.

Louis Vuitton “Glamping” Backpack Trunk

Laatst kwam Louis Vuitton al met de tasarmband. And we loved that! En nu is er nog iets bijgekomen van het merk. De Louis Vuitton “Glamping” Backpack Trunk, was te zien tijdens de Herfst/Winter 2020 mannenshow in Parijs. Het is een niet al te grote backpack met een spiegelende buitenkant. Vergelijk het met een koffer. Aan alle kanten zie je het Louis Vuitton-icoon terugkomen. De binnenkant van de tent is geïnspireerd op het decor van de Herfst/Winter 2020 show. Op die manier lijkt het alsof je onder een hemelsblauwe lucht ligt. Heerlijk als je niet kunt slapen. Je krijgt de tent inclusief twee kampeerstoeltjes. Dit allemaal past dus in de backpack!

Louis Vuitton Backpack Trunk flinke investering 

We horen jou al denken: een Louis Vuitton-tent, daar zit vast een prijskaartje aan. Voor de Louis Vuitton Backpack Mirror Trunk inclusief tent en stoeltjes betaal je maar liefst zeventigduizend euro. Maar goed, we zijn ook niet anders gewend van Louis Vuitton. Je moet er dus flink voor sparen. Eén ding is wel zeker: jij pakt alle shine op de glamping. De trunks zijn made-to-order. Daarnaast moet je ook even wachten totdat die eindelijk binnen is. Ze hebben namelijk een levertijd van negen tot twaalf maanden. Misschien toch even langs de Decathlon…

Beeld: Louis Vuitton, Vogue NL