News

Films kijken vanuit een jacuzzi? Dat kan straks bij deze pop-up cinema

Door COVID-19 worden er evenementen afgelast dit seizoen. Jouw zomer loopt ddaardoor even anders dan je had verwacht, maar hierdoor ontstaan er ook creatieve ideeën. Jij kan namelijk naar een pop-up cinema dit jaar. Films kijken en in een jacuzzi zitten, wie wil dat nou niet? Wij vertellen je de details.

Jacuzzi en films kijken bij pop-up cinema

Het kan allemaal. Er worden concepten bedacht, die nooit eerder plaatsvonden. Je neemt plaats in de jacuzzi en kijkt ontspannen naar een film. Wat wil je nog meer? Dat is niet het enige. Bij aankomst van de popup cinema krijg je namelijk een bak popcorn en er zijn veel soorten cocktails en sangria aanwezig. Er is zelf sushi. Je kan in een jacuzzi met zes personen. Super gezellig met jouw vriendinnen! Daarnaast hebben ze ook speciale champagne arrangementen als je echt flink wil gaan gooien met munten. Daar bovenop zijn er ook nog eens hangmatten en mobiele sauna’s. En geen zorgen, want alles zal gaan volgens de RIVM-regels!

Pop-up cinema in Amsterdam

Het evenement wordt georganiseerd door Amsterdam Cinema City Beach en Jacuzzi Cinema NL. De locatie is Amsterdam. Waar precies? Dat is nog niet bekend. Hou dus het event goed in de gaten. De filmavonden zelf zijn tussen 3 en 17 oktober. Er is maar een beperkt aantal plekken. Dus wees er snel bij! Klik bij het Facebook-event op aanwezig en ontvang alle updates. 

Op zoek naar een zonnebril waarin jij de show steelt in dit bad? Werp dan snel een blik op dit artikel, waarin wij jou de meest trendy zonnebrillen laten zien.

Liever jouw eigen bad voor jou alleen? Bekijk hier de Bath Bucket voor een spotgoedkoop prijsje.

 

Beeld: Facebook

Must reads 👀