News

OMG! KJ Apa heeft weer een rol in een film bemachtigd

Een stad die volledig op zijn kop wordt gezet door een gevaarlijk virus: klinkt als een probleem waar we nu op de wereld mee te maken hebben, right? Toch is dit de verhaallijn van de nieuwe thriller ‘Songbird’. Riverdale-hottie KJ Apa en Descendants’ Sofia Carson hebben de hoofdrollen in deze spannende film en wij zijn super exited

Songbird

De film speelt zich af in een stad in de toekomst die plotseling te maken krijgt met een virus dat snel om zich heen grijpt. Om het virus onder controle te houden, wordt de stad in tweeën verdeeld. Hierdoor kunnen Nico (KJ Apa) en zijn vriendin Sara (Sofia Carson) elkaar voorlopig niet meer zien. Omdat Nico immuun is voor het virus, blijft hij tijdens de lock-down als bezorger pakketjes uitdelen bij mensen. Sara daarentegen moet net als vele anderen thuiszitten. Om toch nog zijn geliefde te kunnen zien, doet Nico er alles aan om bij haar zijn, ook als hij hierdoor in de problemen komt met de krijgswet, een machtige familie en zijn eigen leven op het spel moet zetten.

De opnames van Songbird zijn afgelopen week begonnen. Wanneer we de film op het grote doek kunnen zien, is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. 

KJ Apa op Tiktok 

Kun je niet genoeg krijgen van KJ Apa? De acteur heeft laatst een TikTok aangemaakt. Wij komen na het zien van zijn filmpjes niet meer bij van het lachen.

@fifiisqueen

sorry

♬ Deep End Freestyle – Sleepy Hallow & Fousheé

 

Beeld: Cosmogirl.nl | Bron: Getty Images