News

Na het zien van déze horrorfilm durf jij straks niet meer in een Escape Room

Griezel jij graag weg bij horrorfilms en ben jij gek op Escape Rooms? Dan is de nieuwe horrorfilm Follow Me helemaal wat voor jou. En geloof ons, na het zien van deze film zeg je voorlopig ‘nee’ wanneer je besties jou uitnodigen voor die ene nieuwe Escape Room. 

Follow Me

Het verhaal gaat over Cole die gespeeld door Keegan Allen, ook wel bekend als hottie Toby uit Pretty Little Liars. Cole is een populaire vlogger die niet vies is van extreme uitdagingen. Samen met zijn vrienden krijgt hij de kans om een exclusieve escape room in Moskou te testen. Na heel wat twijfelen, stemt de vlogger uiteindelijk in om mee te doen. Hier krijgt Cole al gauw spijt van wanneer hij ontdekt dat het spel eigenlijk niet zo onschuldig lijkt zoals hij eerst dacht. Zal het ze lukken om er levend uit te komen?

Benieuwd? Bekijk de trailer hier

Watch on YouTube

Saw en Escape room

Een groep opgesloten jongeren die aan de hand van spelletjes proberen te ontsnappen, komt het verhaallijn jou ook bekend voor? Dat is geen toeval. Follow Me wordt gezien als een combinatie van de horror-hits Saw en Escape Room. Daarnaast is de film bedacht door regisseur Will Wernick, één van de makers van Escape Room. Aangezien deze film enorm goed scoorde, zal Follow Me ongetwijfeld volgen. 

Vanaf 16 juli is Follow Me te zien in de bioscopen.

Bron: Cosmopolitan.nl, Superguide.nl | Beeld: iStock