Celebs

Zo gaat het nu met Temptation Island-Elke

Elke Castro is iemand die we niet alleen kennen als kandidaat uit Temptation Island 2020, maar ook als een hele sterke vrouw. Haar vriendje Arda ging vreemd tijdens het programma en wordt inmiddels zelfs vader van weer een ándere vrouw, maar Elke is nog steeds single. En dat is niet voor niets, vertelt ze in een YouTube-video met Alwin Maas. 

Zo gaat het nu met Elke Castro

Op het moment dat de opnames voor de YouTube-video plaatsvonden wist Elke waarschijnlijk nog niet dat haar ex Arda en zijn nieuwe vriendin Amber een kindje verwachten. Toch heeft Elke los daarvan mentaal heel diep gezeten, vertelt ze tegen Alwin. “Vooral in Thailand zelf was het wel heel moeilijk. Normaal ben ik heel happy, maar door de dingen die daar gebeurd zijnm was ik dat niet altijd. Maar alles gebeurt met een reden, zo sta ik in het leven.”

Inmiddels is Elke ondanks de breuk met Arda weer helemaal gelukkig, hoewel ze niet had gedacht dat iemand die single is dat kon zijn. “Ik heb alles een plekje kunnen geven. Happy single. Op dit moment is dat goed, maar als de juiste persoon komt zal ik dat wel aanvoelen en gaan we er weer voor.”

Benieuwd naar het hele interview? Je kijkt hem hier. 

Bron: Love Reality | Beeld: RTL