News

Droombaan: je kunt nu betaald krijgen om te slapen

Als jij het liefst zoveel mogelijk tijd doorbrengt in je bed, heel vaak snoozed én wel een zakcentje kunt gebruiken, dan hebben wij jouw droombaan gevonden. Een matrassenfabrikant heeft namelijk een vacature geplaatst, waarin ze zoeken naar iemand die een matras wil testen. En jawel, betaald!

Gevalletje droombaan, dit. Matrassenfabrikant Wakefit is van plan matrassen te verbeteren, en heeft daar hulp bij nodig. Ze zoeken mensen die 100 nachten lang op een van hun matrassen willen slapen. Het is de bedoeling dat je 9 uur per nacht doorbrengt op het matras, en dat er op die manier een onderzoek naar je slaappatroon kan worden gedaan. Je krijgt een matras aangeboden, maar ook een fitness tracker om je slaappatroon te kunnen tracken. Het bedrijf zoekt iemand die vooral lang door kan slapen, en soms zelfs door een wekker heen kan slapen. Oftewel: een slaapliefhebber.

Slapend rijk worden?

Om nou te zeggen dat je slapend rijk wordt met dit baantje? Nee, dat niet echt. Je verdient ongeveer 1200 euro. Maar goed, als je je bedenkt dat je dit geld slapen verdient, dan is het toch wel weer mooi meegenomen. Alle voorwaarden waar je aan moet voldoen om te solliciteren staan beschreven op de website van het bedrijf. Het klinkt in ieder geval als een prima baantje!

Bron: wakefit | Beeld: iStock