News

Wow! Er komt een realityshow van de Sims 4 waar je veel geld mee kunt winnen

Je favoriete game spelen en ook nog eens geld verdienen: klinkt als de ultieme dreamjob, right? Daar dacht EA Games net zo over, want de uitgever van De Sims 4 komt met een heuse realityshow waarbij de échte Simsfanaat maar liefst 100.000 euro kan winnen! OMG. 

EA Games komt met realityshow Sims Spark’d

Één van onze favoriete games aller tijden is toch wel de Sims 4 en dan vooral het nieuwste uitbreidingspakket. En wij zijn niet de enige, want dit spel is zó populair dat er nu een heuse realityshow van komt. Wait, what?! Ja, écht. EA Games laat weten dat je in de realityshow Sims Spark’d maar liefst 100.000 dollar kunt winnen. Wij zijn exited! De show gaat Sims Spark’d heten en twaalf deelnemers strijden om een prijs van 100.000 dollar. Wat ze hiervoor moeten doen is in vier afleveringen het beste verhaal creeëren in het spel. Dat doen ze door allerlei opdrachten tegen elkaar uit te voeren en hierbij maken ze de meest unieke personages. 

Realityshow Sims Spark’d is vanaf 17 juli 2020 te zien op TBS

The Sims Spark’d is vanaf vrijdag 17 juli elke week te zien op TBS. Als je het in Nederland wil zien, dan kan dat. Het programma is online te bekijken via het YouTube-kanaal van BuzzFeed.

Beeld: EA Games