News

Niets te doen in de zomer? Ga kamperen tussen de alpaca’s

Alpaca’s, met hun donzige vacht lijken ze net levensgrote knuffeldieren. Op verschillende plekken in Nederland kun je al samen met deze schattige diertjes een wandeling maken, maar nu hebben wij nóg iets leukers gevonden, namelijk: kamperen met alpaca’s.

Op de camping met Alpaca’s

Lijkt het je leuk om deze vakantie samen met je besties in de buitenlucht te zitten terwijl je omringd bent met schattige alpaca’s? Aan de Belgische grens bij Haacht kan dat nu. Daar ligt een weiland waar kunt kamperen. En jawel hoor, mét alpaca’s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stéphanie Schellekens (@camping_alpaca) op

Kamperen met de hele beestenboel

Op deze camping heb je het niet alleen gezellig met alpaca’s, er zijn ook andere boederijdieren te vinden zoals kippen, pauwen en schapen. Een hele beestenboel dus.

Ben je helemaal uitgeknuffeld met de dieren? Tien kilometer verderop is een winkelcentrum te vinden met verschillende leuke winkeltjes. Na een geslaagde shopdag kun je ook nog even een terrasje pakken voordat je weer terug de natuur ingaat. 

Kampeertrip boeken op Campspace

Een weekendje weg tussen de Alpaca’s kun je boeken op Campspace. Daar vind je ook talloze andere campingplekken als alpaca’s niets voor jou is. Liever deze zomer niet de natuur in? Misschien is overnachten in een kasteel wel wat voor jou. 

Bron: nsmbl.nl | Beeld: iStock