Films & Series

Netflix films: Clueless

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een film kijken? Dan hebben wij een hilarische film voor je uitgekozen. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Dit keer is het de romantische komedie Clueless.

Netflix filmtip: Clueless

Het is alweer bijna weekend en dat betekent dat het tijd is voor een Netflix filmtip. Deze week is het de geweldige film Clueless die jij sowieso niet moet overslaan. De film is een remake van de serie Clueless. In de film heeft Cher de hoofdrol. Ze is de populairste student op school en weet precies hoe ze zich moet kleden. Alles gaat perfect. Cher leeft in een rijk gezin in Beverly Hills, heeft veel vrienden en haalt altijd hoge cijfers. Wanneer er een nieuw meisje in de klas komt, Tai, wil ze haar dan ook helpen om populair te maken. Ze doet een poging en geeft haar een volledige make-over. Cher doet dit alleen zonder aan zichzelf te denken. Tai wordt populairder dan Cher en dat was totaal niet haar insteek. Tegelijkertijd heeft Cher ook iemand op het oog waarvan ze het zelf ook nooit had zien aankomen. Deze film is lachwekkend en herkenbaar voor iedere scholier.

Kortom, een echte Higschoolkomedie die jij niet moet missen dit weekend. Perfect om samen met je moeder, lover of vriendin te kijken. Wil jij liever een andere film kijken deze week? Kijk dan bijvoorbeeld onze Netflix filmtip van vorige week of de nieuwe lijst met films. 

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: iStock