News

Temptation Island Vips 2020: Doen deze koppels mee?

Nog even aftellen en dan is het weer zover: een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIP. Zoals vele Temptation-fans, zijn wij benieuwd welke BN’ers dit keer de ultieme relatietest aangaan. Verschillende bronnen hinten erop dat dit de koppels zijn. 

Zijn dit de koppels van Temptation Island VIPS 2020?

Rosanna en Niels

Ja, je leest het goed. Als we Rosanna moeten geloven, lijkt het erop dat het bekende koppel wéér op het Temptation-eiland aanwezig zal zijn. Tijdens een Instagram Q&A kreeg Rosanne de vraag of Tempation Island VIPS 2020 bij hun op de planning staat. Rosanna’s antwoord erop was kort maar krachtig: “Binnenkort 👀”. Helaas liep het voor het koppel de vorige keren niet zo goed af, maar je weet wat ze zeggen: 3 keer is scheepsrecht…Toch?

Zach en Noemi

Voor Zach, de ‘CEO van Fuckboy Airlines’ was het Temptation Island avontuur geen prettige ervaring. Door zijn losse handjes op het eiland is zijn relatie met Simone fataal stukgelopen. In verschillende interviews heeft Zach aangegeven dat hij de realitywereld wel ziet zitten. Nu hij een nieuwe liefde heeft, is hij een geschikte kandidaat voor Temptation Island VIPS 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zwanetta Fox (@zwanettafox) op

Zwanetta en Irvingly 

Zwanetta was in de vorige Temptation-seizoen te zien als verleidster, maar dit keer kan het zijn dat ze met haar vriendje mee gaat doen als Temptation-koppel, maar daarvoor wil ze wel een groot geld bedrag  krijgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zwanetta Fox (@zwanettafox) op

Lisa en Jay

Lisa van Ex On The Beach: Double Dutch, ook wel bekend als ”Psycho queen” is al een tijdje gelukkig met haar vriend. Op TikTok hintte ze dat ze een deelname aan Temptation Island 2020 wel ziet zitten. 

Bron: Hitkrant.nl | Beeld: iStock