News

Hilarisch: je koopt nu dit gepersonaliseerde badpak (met het gezicht van je lover, bestie of huisdier erop)

De zomer is inmiddels aangebroken en we hebben al heel wat dagen kunnen genieten van het heerlijke zonnetje. In de zon liggen doe je natuurlijk het liefst met zwemkleding aan, zodat je af en toe een verfrissende duik in het water kunt nemen. En vanaf nu neem je die duik in stijl in dit gepersonaliseerde badpak. Zie je het al voor je, een badpak met het gezicht van je lover, bestie of huisdier erop? Hilarisch.

Producten met daarop gezichten zijn een trend, blijkt. We schreven al eerder over een gepersonaliseerde deken, sokken met het gezicht van je bff erop en zelfs over M&M’s met je eigen foto’s en quotes. En nu kunnen we dus nog iets aan dit lijstje toevoegen: het gepersonaliseerde badpak. Hoe leuk is het om dit badpak cadeau te doen, of stiekem gewoon voor jezelf te bestellen?!

Gepersonaliseerd badpak

Je kunt helemaal zelf weten welke foto je op het badpak wilt laten drukken. Dit kan een foto van je vriendin, vriend, moeder, vader, hond of kat zijn. Alles wat je maar kunt bedenken kan op het badpak komen te staan. Het enige wat je hoeft te doen is je foto insturen, waarna er een ontwerp voor je wordt gemaakt. Je krijgt het ontwerp toegestuurd, keurt ‘m goed, en kunt het badpak na enige tijd in je brievenbus verwachten.

Je kunt het gepersonaliseerde badpak ontwerpen en bestellen via deze website. De badpakken zijn verkrijgbaar van maat XS tot maat 3XL, en kost 38,15 pond (omgerekend 41,75 euro). Een ding is zeker: je zult absoluut niet in hetzelfde badpak lopen als andere mensen. Jouw badpak is namelijk héél erg uniek ;-).

Bron, beeld: Etsy, WshopStudio