Lifestyle

Met deze vormpjes maak jij de lekkerste prosecco ijslolly’s deze zomer

In de zomer eten we niets liever dan ijsjes. En alcoholische versnaperingen, daar deinsen we ook niet voor terug op een zomerse avond. Als jij niet vies bent van een glaasje prosecco op z’n tijd, en ook nog eens gek bent op ijsjes, dan ga je dit sowieso lekker vinden. Prosecco ijslolly’s, heer-lijk.

De kans zit er dik in dat ook jij weleens zelf ijsjes hebt gemaakt. Vormpjes met ranja in de vriezer, of met frisdrank bijvoorbeeld. Als je ouder dan 18 bent, dan kun je ook eens gaan experimenteren met alcoholische ijsjes. We zeggen ouder dan 18, want geen 18? Geen alcohol. Wat dacht je van prosecco ijslolly’s?

Prosecco ijslolly’s

Het maken van prosecco ijslolly’s is makkelijk. Het enige wat je ervoor nodig hebt, zijn deze handige vormpjes. De vormpjes laten het lijken alsof je gewoon prosecco uit een glas drinkt, maar eigenlijk zijn het dus gewoon overheerlijke ijsjes. Prosecco in de vormpjes, even in de vriezer en klaar: je kunt genieten van verkoelende ijsjes deze zomer. Natuurlijk kun je de ijsjes ook maken zonder deze vormpjes, maar mét deze vormpjes zien ze er toch nog nét iets lekkerder en luxer uit.

Nog inspiratie nodig? Dit zijn de lekkerste ijsjes met alcohol, die je ook nog eens makkelijk thuis kunt maken.

Bron beeld: amazon, istock