Lifestyle

Deze 12 situaties herken je als je totaal geen richtingsgevoel hebt


Van A naar B komen klinkt voor velen simpel, maar voor jou, iemand met een dramatisch tot geen richtingsgevoel, is dat toch een stuk lastiger. Vooral als je naar nieuwe bestemmingen moet, begint het bij jou toch een beetje te kriebelen… Als jij geen richtingsgevoel hebt, herken je deze situaties sowieso.

1. No besties

Google Maps zou je overal heen moeten brengen, maar zelfs met Maps die je laat zien én vertelt waar je heen moet, krijg jij het voor elkaar om de locatie niet te vinden. Het ligt aan Maps, echt niet aan jou. 


2. Eh, Which way?

Tijdens het winkelen vergeet je áltijd welke kant je ook alweer op moet wanneer je de winkel uitstapt. De drukte in de straten maakt het alleen maar moeilijker. Aah. 


3. Uber everywhere 

Taxi’s en Uber’s zijn jouw beste vriend. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?


4. Vaak te laat 

Je besties houden er rekening mee dat jij altijd te laat komt. Why? Nou, omdat je de weg nooit in een keer weet te vinden. 


5. Lost 

De weg terugvinden is al helemaal een feest. De heenweg, maar dan andersom. Links of toch rechts? De tweede of toch… Alles lijkt op elkaar. HELP.


6. Schaamte 

 ‘Ik? De weg kwijt? Nee, joh!” Je schaamt je stiekem enorm wanneer je voor de derde keer langs dezelfde mensen op het terras loopt. Kin omhoog en borst vooruit. Niks aan de hand.


7. Voorbereiding is key 

Wanneer jij buiten je vertrouwde woonplek moet afspreken, zorg jij ervoor dat je ruim een week van tevoren Google Maps, 9292 en in de ergste gevallen Google Streetview al helemaal hebt uitgespit. 


8. Check, check double check 

Om zeker te weten dat je op de goede locatie aankomt en je alsnog aan jezelf twijfelt, controleer je voor vertrek nog ruim tien keer of je de route wel écht goed hebt bekeken. 


9. Still don’t get it 

Wanneer je aan mensen de weg vraagt en je het niet begrijpt, durf je niet toe te geven dat je het niet snapt. Als deze mensen uit het zicht zijn, spreek je de volgende weer aan.


10. Oeps! 

Je hebt een hoop mensen dan ook al de verkeerde kant opgestuurd, wanneer je dacht het echt een keer te weten. 

Bron: amayzine.nl, fashionlab.nl Beeld: iStock