Films & Series

Netflix films: Ibiza

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de romantische komedie Ibiza. Lees je mee?

Netflix filmtip: Ibiza
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Ibiza op het lijstje staan. Een film waarin de 30-jarige vrijgezelle Harper uit New York City voor een zakendeal naar Barcelona moet. Samen met haar twee beste vriendinnen vertrekt ze naar Spaanse stad Barcelona. Het is alleen niet bepaald een tripje dat lijkt op een zakenreis, maar eerder een feestvakantie. Elke avond zijn de vrijgezellen vrouwen op een ander feest. Tijdens een feest in een grote club ontmoet Harper de knappe dj Leo West, hij moet naar Ibiza om te draaien en nodigt Harper en haar vriendinnen uit. De drie vriendinnen besluiten om in het vliegtuig te hoppen naar het mooie eiland Ibiza, maar dit gaat wel met een kleine omweg. Harper vergeet tijdens deze trip dan ook helemaal haar werk, de reden waarom ze officieel naar Spanje moest en haar baas is not amused. Oeps! Deze film heeft super hilarische momenten en soms zal je er een paar herkennen..;)

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Ibiza It zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Bron: netflix-nederland.nl | Beeld: iStock