Films & Series

Undercover’s Ferry Bouman krijgt een eigen film

Op het tweede seizoen van Undercover moeten we helaas nog een tijdje wachten, maar gelukkig komen de makers met goed nieuws. Er komt namelijk een film over Ferry Bouman himself. Het script klinkt in ieder geval veelbelovend.

Netflix-film over Undercover’s Ferry Bouman

De film zal gaan over de beginperiode (2006) van Ferry Bouman’s carrière wat zich in Amsterdam afspeelt. Op dat moment werkt hij nog voor de machtige hasjbaron Ralph Brink. Vervolgens wordt de groep op een gewelddadige manier overvallen en raakt de zoon van Ralph ernstig gewond. Als het er op lijkt dat dit door een groepje kampers is Brabant is gedaan, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Ferry de film vanwege succes Undercover

“We zijn trots dat we van Netflix de kans krijgen om te vertellen waar Ferry vandaan komt, hoe hij Danielle heeft leren kennen en hoe hij op de camping is beland, lang voor er sprake was van undercoveragenten in zijn leven”, vertelt scenarist en creative producer Nico Moolenaar. “Het succes van Undercover en de manier waarop onze kijkers Ferry, Danielle en John in hun harten hebben gesloten, is voor een maker het allerbeste waar je op kan hopen.”

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: BrunoPress