News

Deze gemotoriseerde zwemband is dé musthave voor deze zomer

We hebben al een paar dagen kunnen genieten van het lekkere weer, maar de echte zomerdagen hebben we nog tegoed. Gelukkig schijnt het zonnetje steeds vaker, en kunnen we daarom steeds vaker naar het strand of aan het zwembad liggen. Om nóg meer van dit soort dagen te genieten is er deze gadget. Deze gemotoriseerde zwemband is namelijk dé musthave voor deze zomer.

Houd jij van zonnen, maar ben je niet zo goed in hele dagen op je ligbedje liggen? Dan doet het je vast goed om af en toe iets actiefs te doen. Beach tennissen en balletjes overgooien is leuk, maar over het water scheuren in een gemotoriseerde zwemband is helemaal geweldig. 

Gemotoriseerde zwemband

Deze zomer lig je dus niet te badderen op je normale zwembad, maar kun je over het water scheuren met de gemotoriseerde zwemband. De zwemband heeft een handig steuntje in de rug, waar je tegenaan kunt leunen. Aan de voorkant zit een joystick, waarmee je 360 graden rond kunt draaien en kunt sturen. Ook is er plek voor een verfrissend zomerdrankje, want er zit een bekerhouder in de band. De band kost je 130 dollar, dus omgerekend ongeveer 115 euro. Je koopt ‘m hier. Kost wat, maar dan heb je ook wat ;-).

Bron, beeld: Amazon, poolcandy

Must reads 👀