News

Deze krasposter met 100 dingen om te doen na quarantaine moét je hebben

Door het coronavirus hebben we een behoorlijke tijd binnen moeten zitten, en leuke dingen moeten laten schieten. Gelukkig lijkt het nu weer beter te gaan, en is er weer steeds meer mogelijk. En dat mogen we best vieren, toch? Om de komende tijd écht te genieten van de dingen in het leven is er nu deze té leuke krasposter, met 100 dingen om te doen na quarantaine.

You don’t know what you got, untill it’s gone‘, is een populaire quote die absoluut van toepassing is op de afgelopen periode. We zijn gewend dat we zomaar naar terrasjes kunnen, en kunnen gaan en staan waar en wanneer we willen. Tijdens de coronacrisis kon dit niet. Jammer, maar veel mensen beseffen zich nu juist wel hoe veel waarde we moeten hechten aan de kleine dingen in het leven. Met deze krasposter weet je zeker dat je geen enkele leuke activiteit overslaat.

Na quarantaine krasposter

De krasposter voor de periode na quarantaine staat vol met leuke activiteiten. Kleine activiteiten, zoals een bezoek brengen aan de bioscoop bijvoorbeeld, of grote activiteiten als op roadtrip gaan. Natuurlijk hoef je niet alle activiteiten binnen een paar weken te doen, want dat is in deze periode toch nog niet zo verstandig. Toch heb  je met deze krasposter wel weer heel veel leuke dingen om naar uit te kijken. Je koopt de krasposter via Firebox, voor maar €14,99. Krassen maar!

quarantaine krasposterBron, beeld: Firebox

Must reads 👀