Celebs

Wow! Deze Bachelorette-kandidaat twijfelt of hij wel verder wil met Gaby

In het begin van het programma gingen alle kandidaten de strijd aan om het hart van de Bachelorette, Gaby Blaaser (34) te veroveren. Toch leek het er in de laatste aflevering op dat één van de Bachelorette-mannen zijn twijfels heeft over de volgende rozenceremonie. Hij vraagt zich af of hij de ware voor Gaby zou kunnen zijn. 

Chester heeft twijfels over de volgende roos

Aan het eind van de vorige aflevering konden wij zien hoe de 25-jarige Hagenees Chester het in de volgende aflevering erg moeilijk heeft. Hij vertelt tegen zijn vriend Andreas: “Ik weet niet of ik de liefde van Gaby haar leven ben. “Ik twijfel vanavond, mocht ik een roos krijgen, om die aan te nemen.” Eerder in het programma was hij al heel open over zijn gevoelens voor Gaby. “Ik zit daar maar in een gouden kooi en dan denk je wel: wanneer mag ik? En waarom kiest ze mij niet, dat vind ik wel lastig af en toe”, vertelde hij onzeker.

Deze kandidaat uit de Bachelorette heeft al een dochter.

De band tussen Chester en Gaby Blaaser

Chester is één van de jongste mannen uit de groep. Humor is voor hem heel belangrijk in een een relatie en dat mist hij een beetje in de gesprekken met Gaby. Als hij wat quality time met haar heeft slaat zijn hart vaak op hol en weet hij niet weer wat hij moet zeggen. Gaby kan daar juist wel om lachen, ze vindt hem zelfs een beetje schattig, maar mist toch ook wel wat bij hem. “Het blijft een beetje oppervlakkig en ik ben heel benieuwd of dat zo blijft of dat we nog de diepte in kunnen gaan. Maar ik twijfel…”, vertelt Gaby. Volgende week zullen wij zien hoe de twijfels zich ontwikkelen en of Chester de roos zal aannemen, als hij de kans krijgt natuurlijk. 

Dit is hoe Joey uit de Bachelorette er vroeger uitzag. Herken jij hem terug!

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL