News

Zó lekker: HEMA verkoopt nu tompouce vlaai

Als de HEMA ergens bekend om is dan is het wel de overheerlijke tompouce. En ook om de rookworst natuurlijk, maar daar heeft dit goede nieuws nu even niks mee te maken. Ben jij ook zo gek op de tompoucen van de HEMA? Dan word je sowieso héél blij van dit nieuwtje. De HEMA verkoopt nu namelijk tompouce vlaai. Whaaat, best of both worlds!

Hoe heerlijk is het om soms even te genieten van een tompouce van de HEMA? Lekker hoor, die banketvulling in combinatie met koek en roze fondant. Als jij enorm fan bent van tompoucen, dan zal de nieuwe tompouce vlaai van HEMA ook sowieso in de smaak vallen.

Tompouce vlaai van HEMA

De winkelketen kondigde eind vorig jaar al aan tompouce donuts te gaan verkopen, maar verkoopt nu dus ook tompouce vlaai, waar je met maar liefst 10 personen van kunt genieten. Ideaal als je je verjaardag viert, want wie lust er nou geen tompouce? Of als je gewoon heel veel zin hebt in tompouce, dat kan natuurlijk ook. Wij zijn er nu al van overtuigd dat de nieuwe tompouce vlaai een groot succes gaat worden. De vlaai kost €12, en is dus gemaakt voor 10 personen. Je kunt ‘m hier bestellen, maar je kunt de vlaai natuurlijk ook gewoon kopen in de filialen van HEMA. Begin jij al te watertanden? Wij in ieder geval wel. Dit moeten we hebben!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

Bron, beeld: hema.nl